.:: Teklif ve Spariş Takip v1.0 [ 10 Kasım 2007 ]::.


Yazılım Fiyatı : 740,00 YTL + KDV

Açıklamalar:
-hızlı bir şekilde teklif hazırlayıp hazırlanan teklif'i yazıcıdan çıktı almak veya bilgisayarınıza bağlı fax aracılığı ile fax göndermek
-kabul edilen teklifleri tek tıklama ile spariş'e dönüştürmek ve spariş çıktısını alabilmek veya bilgisayarınıza bağlı fax aracılığı ile fax göndermek
-spariş'e dönüştürülen teklif kaydı aynen saklanır ve spariş olmuş hali üzerinde istenildiği gibi değişiklikler yapılabilir
-spariş edilmiş ürünlerin teslimat takibini yapmak
-yazılım server/client olarak çalışmaktadır (eş anlı olarak birden fazla bilgisayarda çalışabilir). veritabanı ana makine konumundaki bir bilgisayara kurulackatır ve diğer bilgisayarlar ana makineye bağlanacaktır. teklif ve spariş yazılımı ana makine konumundaki bilgisayarda da çalıştırılabilir. teklif ve spariş yazılımı şirket içerisinde(büro) 4 ayrı bilgisayara ek ücret ödemeden kurulabilir ve kullanılabilir. dört bilgisayardan sonrası için Microsoft SQL Server yazılımının ücretli sürümünü satın almanız şartı ile bilgisayar bağlantı sayınızı arttırabilirsiniz.
-yazılım tam sürüm için parametre gerektirmez. bilgisayarınızı yeniden kurduğunuzda veya bilgisayarınızı değiştirdiğinizde bu yönlü sorunlarla uğraşmazsınız. yazılımı gönderilen cd den kurup kullanmaya başlarsınız.(cd içerisinde kurulum dökümanı gönderilmektedir)
-yazılım ve faturanız yazılımın ücretini ödedikten hemen sonra kargo ile gönderilecektir. acil kullanım ihtiyacı duyan kulalnıcılara yazılım internet üzerinden de gönderilebilmektedir (cd ve fatura ayrıca gönderilecektir)
-Stok bilgileri için MS Excel'den veri alma (import) özelliği
-yedekleme sistemi

Yazılım Ekran Görüntüleri ve Açıklamalar:

Her kullanıcı kullanıcı adı ve parolaya sahiptir. Kayıt edilen formlar veya değiştirilen formlar hangi kullanıcı tarafından kayıt edildi, nezaman kayıt edildi  veya form hangi kullanıcı tarafından değiştirildi, nezaman değiştirildi bilgileri bu sayede elde edilmektedir.

 

Kullanıcı girişi sonrası Ana Sayfa. Yazılım ekranın üst kısmında bulunan menü şeklinde kullanıcı karşısına çıkmaktadır. Formlar bağımsız üst üste açılabilmekte ve formlar arası rahatlıkla geçilebilmektedir. Bu işlem kullanıcının masa üstünü kullanımını kısıtlamamaktadır.

Yeni kullanıcı oluşturma veya tanımlı kullanıcı bilgilerini değiştirebilmek için bu bölüm kullanılabilir.

Ürünler için Yeni marka tanımlama veya tanımlı marka bilgilerini değiştirebilmek için bu bölüm kullanılabilir.

Ürünler için Yeni renk tanımlama veya tanımlı renk bilgilerini değiştirebilmek için bu bölüm kullanılabilir.

Teklif veya sapariş hazırlanacak Firmaların tanımlanması veya tanımlı firmalar üzerinde işlem yapılabilecek bölümdür. Bu kısım Cari olarakta adlandırılabilir. Yazılımda tanımsız firmalarada Teklif verilebilmektedir.

Teklif veya sapariş hazırlarken kullanılacak ürünlerin tanımlandığı veya tanımlı ürünler üzerinde işlem yapıldığı bölümdür.  Teklif veya spariş hazırlarken tanımlı ürünler kullanılabilecğei gibi tanımsız ürünlerde kullanılabilir.

Teklif İle ilgili işlemler:

Yeni teklif komutu ile aşağıdaki form kullanıcının karşısına gelir. Hangi firmaya teklif hazırlanacak ise firma kayıtlı firmalardan seçilebilecğei gibi “TEKLİF OLUŞTURULACAK FİRMA” bölümündeki bilgiler doldurulup kayıtsız bir firmayadateklif hazırlanabilir. Ve F3 ile teklif formunun ikinci aşamasına geçilir.

Teklif oluştur komutu sonrası teklif bilgilerinin ve teklif edilecek ürünlerin belirleneceği bölüm karşınıza gelecektir.

Form Yazdır sonrası çıkan “teklif fişi” ( rapor altında teklifi veren firmaya ait bilgiler ve rapor üstündede teklifi veren firmanın adı ve logoso mevcuttur)


Yazılımda ayrıca spariş bölümüde mevcuttur. Mevcut teklif kabul edildiğinde teklif formunda bulunan “form durumu” bölümünden sparişe dönüştürülebilir. Yazılımda teklifler ve sparişler ayrı ayrı saklanmaktadır ve sornadan teklif ve sparişler üzerinde değişiklikler yapılabilmektedir. Teklif ve spariş raporlarıda ayrı ayrı alınabilmektedir.

Kayıtlı tekliflerin listelene bildiği ve kayıtlı teklif detaylarınageçilebildiği bölüm.  Teklif kayıt gezgini

Sparişler menüsü: bu bölüm aracılığı ile teklif formundan spariş’e dönüştürülmüş formların takibi ve ürün teslimat takibi yapılabilir.

Bu bölüm kullanılarak kayıtlı spariş kayıtlarına ( tekliften spariş'e dönüştürülmüş formlar'a )  erişebilirsiniz. ekran görüntüsü olarak teklif formuna benzemektedir. sparişler üzerinde istenildiği gibi değişiklik yapılabilir ve spariş fişi yazıcıdan çıktı alınabilir.

Ürün teslim takibi bölümü ürün teslimatı tamamlanmamış spairşlerin listelendiği bölümdür.

Ürün telim takibi bölümünden herhangi bir kayıt’a çift tıklandığında aşağıdaki benzeri form karşınıza çıkacaktır. Bu formda spariş edilen ürünler ve telim edilmemiş ( teslimatı yapılacak) ürünler listelenmektedir. Ürünleri bölüm bölüm teslim yapabileceğiniz gibi tek tıklama ile tümünü "teslim edilen ürünler" bölümüne taşıyabilirsiniz.


 

  Ziyareti Says : 1,655

  
 Son Eklenen 6
 Mobil Sozluk
 Teklif ve Sparis
 Mobil Calculator 
 WAC
 Stok Takip 2
 Mobil Kasa
 
 
 Güncellenen Son 6
MTP SQL
Kasa Pro
Evrak Takip
Evlendirme Bil...
Cek Takip
Ogrenci ozluk
 
 
 
 © 2008 DATAKENT
 » Sitedeki tüm bilgiler kaynak göstermek şartı ile yayınlanabilir. Tüm hakları Datakent Bilgisayar Yazılım'a aittir.
  Datakent | Ana Sayfa | Ücretli Prg | Ücretsiz Prg | Linux | Online Uygulamalar | Mobil Uygulamalar | Diğer Bölümler | Site Haberler | İletişim | Kullanım Şartları | Destek | Datakent Forum|